Info

Mentaltrener Podcasten

Hva gjør at noen mennesker klarer å presse seg til det ytterste, gå dypt inn i seg selv og hente krefter og vilje til å fortsette der de fleste ville gitt opp? At noen mennesker er så interessert i kunnskap at de aldri slutter å fordype seg i det de brenner for.  I Mentaltrenerpodcasten møter du alt fra Harvard professorer som Jordan B Peterson og tidligere spesialagenter i FBI, til elite utøvere som Olaf Tufte og Magnus Midtbø . Hør deres historier og få muligheten til å lære hvordan du kan ta med deg deres tankesett, rutiner og øvelser tilbake i ditt eget liv, slik at du kan mestre dine egne utfordringer, nå dine mål og få balanse i livet. I tillegg vil det være innslag av dagsaktuelle tematikker.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Mentaltrener Podcasten
2024
July
June
May
April
March
February
January


2023
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2022
December
November
October
September
August
July
June
April
March
January


2021
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: July, 2016

Du finner podkasten på din favoritt podkast app

 

Jul 29, 2016

Robert Shaw har tatt den norske grûnder arenaen med storm med podcasten "Inkubatoren for grûndere. Han har hatt gjester som Bjørn Kjos, co-founder av Apple Steve Wozniak og mennene bak Moods of Norway for å nevne noen. Han har siden han startet podcasten i november 2015 opparbeidet seg en solid base av følgere.

I dagens bonus episode av Mental Trener Podcasten deler blandt annet Robert tips om hvordan få en podcast til å vokse raskere, hva som motiverer og inspirer han til å bruke opp til 40 timer i uken på å gi ut ukens podcast for å hjelpe grûndere, samt hva han lærte av å bruke 35 000 på å lage en reklame film før han hadde startet opp en idê han hadde pluss mye mer!! 

Jul 26, 2016

Stian Nicolaysen er utdannet muskel terapaut, C.H.E.K Practitioner, NLP med mer. Stian gikk fra å ha epstein-Barr vius, autoimmunsykdom og hudkreft til å bli frisk ved og bruke disiplinen han før hadde brukt til trening til å studere all litteratur han kunne finne for å gjøre seg selv frisk. Han deler blandt annet sine erfaringer innen trening med hvordan få maksimal muskelvekst, kosthold for bedre helse, hvordan få bedre balanse i livet samt historier fra hvordan Stian opplevde å mentalt dø på alle tenklige måter i jungelen av Peru

 

Jul 19, 2016

I ukens episode har jeg tatt en prat med skøyteløper Fredrik Van der Horst. Fredrik var i 16 års alderen en av norges beste skøyteløpere. Han er Norges yngste som har gått en WC senior løp og han deltok i Vancover OL.

Han har siden han ble rammet av kyssesyken i en alder av 16 møtt på både motgang og medgang. En av Fredriks muligens størst motganger var når han rett før opptaket til forrige OL ble syk og ikke kom med. 

Fredrik deler teknikker om hvordan han snur motgang, hva meditasjon, Yoga og stille seg selv 5 spørsmål hver dag har gjort for fremgangen han nå ser på trening.

I løpet av episode er vi innom alt fra frykt til bruk av kreative evner. For meg personlig var det her en inspirerende og motiverede episode fra en som har satset livet sitt på skøyter og nok engang satser for å bli verdens beste i OL 2018.

Jul 12, 2016

I ukens utgave av Mental Trener podcasten og i samarbeid med No More Fear har jeg tatt en prat med en som i løpet av 4 år har gått fra gutterommet i Norge til Penthouse på Manhattan. Mannen jeg i dag har tatt en prat med er 25 år gamle Ole Straume Andersen som stiftet sitt første selskap 19år gammel. 

I dagens episode deler blant annet Ole konkrete teknikker han bruker for å komme i kontakt andre. Hva han konkret gjør for å knytte til seg mennesker i nettverk andre sjelden får tilgang til. Her er det mengder av tips og historier fra en som lever i hektiske Manhatten.

Les mer:

Mental trener Frank Nilsen

http://www.mtfranknilsen.no

No More Fear

http://www.nomorefear.no

Fieldtrip (Ole sin nye satsning)
http://www.fieldtrip.no

Jul 6, 2016

I ukens utgave av Mental Trener podcasten og No More Fear har jeg tatt en prat med et ikon innen norsk media bransje. Han begynte å jobbe for TV2 mens han gikk på videregående, han har brukt Heidi Klum som servitør. Siden han grunnla Myreze for 3 år siden har han sammen med norges yngste media leder Petter Trobe ledet Myreze AS til å bli 25 medarbeidere og en sterk aktør innen norsk media bransje, I dagens episode kan du blandt annet høre hvordan Bjørn klarer å snu motgang til medgang, hvordan han har brukt det å bli sett på som en nerd og outsider på skolen til å bli en sterk drivkraft. Til å bli det ikonet han i dag er innen norsk media bransje.

 

Les mer om No More Fear:

www.nomorefear.no

Vil du vite mer om mannen bak Mentaltrenerpodcasten kan du lese om han her:

www.mtfranknilsen.no

Mer Myreze og deres spennende prosjekter kan du finne her:

http://myreze.com

Enjoy:)

Jul 1, 2016

I dagens episode snakker vi med Ernst om alt fra å gjenoplive en mann som fikk hjerteinfarkt under øvelse til "damer" med adamseple i Thailand

1