Info

Mentaltrener Podcasten

Hva gjør at noen mennesker klarer å presse seg til det ytterste, gå dypt inn i seg selv og hente krefter og vilje til å fortsette der de fleste ville gitt opp? At noen mennesker er så interessert i kunnskap at de aldri slutter å fordype seg i det de brenner for.  I Mentaltrenerpodcasten møter du alt fra Harvard professorer som Jordan B Peterson og tidligere spesialagenter i FBI, til elite utøvere som Olaf Tufte og Magnus Midtbø . Hør deres historier og få muligheten til å lære hvordan du kan ta med deg deres tankesett, rutiner og øvelser tilbake i ditt eget liv, slik at du kan mestre dine egne utfordringer, nå dine mål og få balanse i livet. I tillegg vil det være innslag av dagsaktuelle tematikker.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Mentaltrener Podcasten
2024
June
May
April
March
February
January


2023
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2022
December
November
October
September
August
July
June
April
March
January


2021
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2016

Du finner podkasten på din favoritt podkast app

 

Aug 30, 2016

"Uansett hvor mye jeg ble mobbet på skolen at jeg så ut som Jan Werner, jeg så jo opp til Jan Werner og syntes han var helt fantastisk"

I dagens episode har jeg tatt en prat med en av norges beste makeup artister, han har reist verden rundt som internasjonal makeup artist for Isadora som er et av verdens største sminke merker. Han har reist i land der det blant annet er straffbart å være homofil. Stephan Ulvund Øien har de siste 4 årene utviklet et eget fargesystem optimalisert for hudfarge, øyefarge og hårfarge.

Vi blir kjent med hvordan det var å vokse opp som homofil i en liten bygd, hvem og hva som har vært viktige faktorer for Stephans suksess og hvilke strategier han bruker for å nå målene sine.Enjoy

. Enjoy

Les mer om No More Fear:

www.nomorefear.no

Mer om Mental Trener Frank Nilsen

www.mtfranknilsen.no

Mer om Stephan

www.Meandmybrushes.com

 

 

Aug 23, 2016

"Opera kommer aldri på tale", sier Didrik Solli Tangen engasjert.

I dagens episode blir vi kjent med en av Norges mest kjente ansikter. De fleste vil nok huske Didrik Solli Tangen fra Melodi Grand Prix, eller som programleder i to sesonger av Skal vi danse og vinneren av 71 grader nord kjendis.

Didrik deler hvordan han mestrer motgang, konkrete teknikker han bruker for å se livet fra en positiv side og samtidig være en best mulig offentlig person og forbilde. Vi får høre hvorfor det aldri var på tale at han noen gang skulle synge opera, og hans vei til dit han er i dag som mulig fremtidig skuespiller. Enjoy!

Aug 16, 2016

I dagens episode blir vi nærmere kjent med mannen som i sommer hang på utsiden av trolltunga, Han er 11x Norges mester, 4x nordisk mester og junior verdens mester i en alder av 27 år.  Han ble norges mester etter kun 5 år med klatring og ifølge Magnus selv kunne han blitt norges mester raskere hadde det ikke vært begrensning på alder.

Vi blir bedre kjent med bakgrunnen for at Magnus startet med klatring, hva dedikasjon har betydd for hans meritter som klatrer og blandt annet hvordan han snur følelsen av frykt til å bli en sterk drivkraft. Dette var for meg en utrolig inspirerende og lærerrik samtale fra en av verdens beste klatrere! Enjoy!

PS: Liker du podcasten er det utrolig hyggelig hvis du legger igjen en review på Itunes.

Mer om Magnus:

http://www.magnusmidtboe.com/

Mer om No More Fear:

http://www.nomorefear.no

Mer om Mental Trener Frank Nilsen:

http://www.mtfranknilsen.no

 

Aug 9, 2016

"Min far er et eksempel på en suksessfull person for meg, han ofret alt av tid og penger så vi barna skulle få gjøre det som var viktig for oss."

Ronny var muligens et større talent enn sin yngre bror Thor når han falt av sykkelen som 20 åring i Sverige og skadet nakken, noe som gjorde at han fikk problemer med å sitte på sykkelen. Sykkelen ble plassert til siden som hobbybruk og energien ble istedenfor rettet mot eiendom og muligheten for å skaffe seg drømmehuset, noe som etter 10 år med knallhard innsats endelig har blitt en realitet.

Vi blir i dagens episode kjent med hvordan Ronny snur frykten for å ikke bli likt til en drivkraft for å levere et så godt produkt som mulig, hvordan han "tyvstarter dagen" for å få det lille ekstra forspranget. Optimale rutiner for maks effektivitet osv. Føler du at du sitter litt fast eller bare trenger litt motivasjon og inspirasjon, samt god underholdning så er det her en utrolig god episode for deg. ENJOY!

Om No More Fear:

www.nomorefear.no

Om Mental Trener Frank Nilsen

www.mtfranknilsen.no

Aug 2, 2016

Sverre er ansatt ved universitet i Bergen og har de seneste år vært på grotte ekspedisjoner i land som Russland, Polen, Tsjekkia, Hellas, Sør Afrika, Østerrike, Romania, England og Tyrkia der den dypeste grotten var intet mindre enn 1024m!!

Sverre fant endelig drømme jobben sin i en alder av 50 år, han deler i dagens episode erfaringer og strategi om hvordan du kan finne drømme jobben din 30X raskere. Vi er innom alt fra 54 meter prøve takning for å finne ut av global oppvarming i Sibir til grotter de har funnet over 100 000 år gamle menneske levninger i Sør Afria. Du får i dagens episode lære av erfaringene Sverre har gjort, hva som gjør at han senker seg ned i et kull svart hull uten å vite om hverken dybde på hullet eller om tauet han har er langt nok. Er du usikker på om du har funnet riktig karriere? Er grûnder som opplever hver dag som en utfordring med bølgedaler eller bare er nyssgjerrig så er det her en episode du burde få med deg!

Mer om No More Fear

www.nomorefear.no

Bilder fra Sverre sine ekspedisjoner:

www.mtfranknilsen.com/podcast/2016/7/28/7-fra-utbrent-it-konsulent-til-profesjonell-grotteklatrer-sverre-aksnes

1